Programati un apel confidential la 0768672660
§1
PROFESIONALISM
Prioritatea noastra este sa obtinem succes in problemele semnalate.

Avantajul biroului presupune combinarea cunostintelor aprofundate cu un mod modern de a actiona si creativitate in sfaturi juridice care va permit sa rezolvati cele mai dificile probleme juridice din domeniul penal si civil.

§2
FIABILITATE
Cunostinte, Modernitate si Creativitate.

Clientii apreciaza capacitatea noastra de a lucra urmarind interesele lor, oferindu-le solutii cuprinzatoare si fiabile pentru problemele atribuite.

Cabinetul nostru de avocatura coopereaza cu notari, executori judecatoresti, mediatori si alte tipuri de experti care, daca este necesar, ofera sprijin in indeplinirea sarcinilor incredintate de client.


§3
PREDICTIBILITATE
Sfera de activitate a tuturor lucrarilor pe care le realizam pentru clienti este atent planificata si agreata.

Ne straduim sa intelegem cel mai bine problemele-cheie pentru client, apoi determinam cum sa procedam. Comunicarea si controlul constant asigura implementarea proiectului in conformitate cu asteptarile clientului.

Cele mai bune practici de planificare a lucrarilor si verificarea implementarii sale, precum si comunicarea periodica cu clientul asigura predictibilitatea efectelor si reduc la minimum aparitia unor evenimente nedorite.

Domenii de activitate

Oferim servicii juridice, ne adaptam activitatile la nevoile clientilor de a fi aparati si reprezentati.

Consultatii si cereri cu caracter juridic
De multe ori, ajutorul nostru consta in sfatuirea clientilor spre a lua cele mai bune decizii. Expunerea punctului nostru de vedere se face intr-o maniera perceptibila pentru client si cuprinzatoare, astfel incat cel consultat sa inteleaga sitatia legala in anslamblul sau.
Asistenta si reprezentare juridica
Fie ca este vorba de  instanta judecatoreasca, procuratura, sau alte institutii publice, asistam clientii sau ii reprezentam astfel incat vor avea un partener de incredere in orice problema de drept.
Apararea clientilor
Aparam cu mijloace juridice specifice drepturile si interesele legitime ale clientilor in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutii si cu orice persoana romana sau straina.
Mediere
Ajutam la solutionarea conflictelor pe cale amiabila, intr-un termen mult mai rapid si cu costuri mult mai reduse, atunci cand situatia legala permite acest lucru.